12/7/07

Jo he votat Favàritx, Cavalleria i Punta Nati, perquè els fars i el seu entorn sempre són especials. Però, de fet, voto Favàritx per les cales que hi ha al costat, Presili i Tortuga. Mirar-les des de l'aigua, una mica endins, com si miréssis el món des de fora...és màgic. I amb el far escarpat al costat...màgia pura!

Susanna


Susanna, amb aquestes paraules: mirar-les des de l´aigua, una mica endins..... ets declarada única participant i candidata a guanyar el concurs!!!!. D´acord, Favàritx inclou cala Presili i cala Tortuga. Tens alguna foto de Favàritx per penjar al bloc?.
Guida

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se ben bé com he arribat a n'aquest bloc, ni tenc idea alguna de que va açò d'es concurs, però som pescador, pescador de peix roquer i a més m'encanta "anar a fora", a dormir a sa platja. Enlloc veureu posta de sol més polida que a sa punta nati, aquell entorn àrid deixat de la mà de l'home permet somiar com era Menorca antany; Favàritx paisatge "llunar" (sembla tret d'una pel.licula de marcians), és preciós, he anat a romandre-hi varis cops (a presili), i s'albada es més de juliol és impressionant, veure aquella bolla immensa de foc com surt de darrera es far és increíble. Després he posat Cavalleria per es color vermell de s'arena i per es fosquets tan polits que hi he viscut. Macarella-eta, amb aquella vall i aquells arbres, amb aigües cristal.lines com ses de binigaus recorden una mica el mar del Carib, però amb roca i vegetació púrament mediterrània. Menorca... ai Menorqueta...