No se ben bé com he arribat a n'aquest bloc, ni tenc idea alguna de que va açò d'es concurs, però som pescador, pescador de peix roquer i a més m'encanta "anar a fora", a dormir a sa platja.

Enlloc veureu posta de sol més polida que a sa punta nati, aquell entorn àrid deixat de la mà de l'home permet somiar com era Menorca antany; Favàritx paisatge "llunar" (sembla tret d'una pel.licula de marcians), és preciós, he anat a romandre-hi varis cops (a presili), i s'albada es més de juliol és impressionant, veure aquella bolla immensa de foc com surt de darrera es far és increíble.
Després he posat Cavalleria per es color vermell de s'arena i per es fosquets tan polits que hi he viscut.
Macarella-eta, amb aquella vall i aquells arbres, amb aigües cristal.lines com ses de binigaus recorden una mica el mar del Carib, però amb roca i vegetació púrament mediterrània. Menorca... ai Menorqueta...

Un pescador anònim



Susanna, ja tens un competidor!!!. A la fi, dos concursants. Ens ho ha posat difícil aquest pescador. Escriu bé, empra paraules d´antany i té coneixements de s´assumpto.... !!!. Vam si els forasters veuen què hi ha més enllà del niu de ferro de Binigaus.
Gràcies pel teu escrit.
Guida

Comentaris